Back to Nieuws

Expositie glaskunst bij de Kunstcadeauwinkel in Brouwershaven

Opening Expositie "GLAS"

Brouwershaven. Ook dit jaar ontvangt Marijke Lamboo weer gastexposanten in “De Kunstcadeauwinkel”. Het seizoen start met een expositie van werk van glaskunstenares Angela ten Braak.

Angela ten Braak (1954) is geboren en getogen en nog altijd woonachtig in Hilversum. Zij volgde in de jaren 70 haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amersfoort. Door de jaren heen is zij zich altijd blijven ontwikkelen, o.a. door middel van het volgen van workshops op velerlei gebied. Zij werkte met diverse soorten materiaal, zoals hout, keramiek, rubber en textiel.

Toen Angela ca. vijf jaar geleden via een workshop ‘Sieraden maken van glas’ in aanraking kwam met diverse glastechnieken, werd zij direct gegrepen door de vele mogelijkheden die het fusen van glas biedt. Sindsdien heeft zij zich hierin speciaal bekwaamd en nog altijd volgt zij workshops om haar technieken verder te ontwikkelen.

Het resultaat hiervan vindt u op deze verkoopexpositie: een divers aanbod van een aantal staande objecten, schalen, sieraden en vazen, o.a. van zelfgekleurd glas.

De expositie wordt feestelijk geopend op zaterdag 31 maart om 16.00 uur en is te bekijken t/m 10 mei. Het adres is Zuiddijkstraat 2, 4318 BE te Brouwershaven (vlak naast de Spar op de Markt). De openingstijden zijn op eerste en tweede paasdag van 12.00 tot 17.00 uur en verder op woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.dekunstcadeauwinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws